Tarih: 30.04.2020 11:08

SAĞLIK PERSONELLERİNİN FEDAKARLIKLARINI ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan,

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan,  ülkemizin coronavirüs ile yoğun mücadele gösterdiği bugünlerde Sağlık Personellerinin gösterdiği fedakarlığın çok büyük olduğunu belirterek, ‘Allah Sağlık personellerimizden razı olsun. Bugün ülkemizde vaka ve ölüm sayılarında düşme görülüyorsa, bunu sağlık personellerinin fedakarlıklarına borçluyuz’ dedi.

Ülkemizde Mart ayından beri yoğun mücadele gösterilen Covid-19’da müjdeli haberler gelmeye başlanıyor. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilen her anda hastalığın yayılma hızı düşüyor ve bu durum herkese umut saçıyor. Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, sağlık emekçilerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirtti ve teşekkür etti.

‘Allah’ın izniyle güzel günlere hep birlikte kavuşacağız’

Arslan, yaptığı açıklamada, ‘Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren coronavirüs ile yapılan doğru mücadele ile güzel haberler gelmeye başladı. Bu da bize umut oluyor. Bu süreçte ailelerinden uzak kalmayı göze alarak, fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının emekleri asla unutulmayacak, unutmayacağız. Onlar bu sürecin kahramanlarıdır. Bizler güzel giden bu süreci bozmamak için hijyen kurallarına uyup, sosyal mesafe kurallarına uyacağız. Allah’ın izniyle de bu süreci hep birlikte atlatıp, güzel günlere yeniden kavuşacağız’ dedi.


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —