Tarih: 10.02.2022 07:36

SAHA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

Facebook Twitter Linked-in

SAHA İŞLERİ YAPTIR

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Geneli Muhtelif Mezarlıklarda Taş Duvar Ve Tamirat Tadilat Yapılması İşi yapım işi ihale edilecektir.21.760 m³ kargir taş duvar, 43.200 m² metal tel çit imalatı yaptırılacaktır.Yer tesliminden itibaren 720 (YediYüzYirmi) takvim günüdür. İşe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

 Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/927985/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/saha-isleri-yaptirilacaktir




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —