Tarih: 26.06.2024 17:22

Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Vali Yavuz’a 42’NCİ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizin denizlerinin ve kıyılarının emniyetini sağlayan Mavi Vatan’ın bekçileri olan Sahil Güvenlik Komutanlığının 42’nci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Sahil Güvenlik Kefken SG 71. Bot Komutanı Üst. Eren Hasan Açıkgöz ve Sahil Güvenlik personeli, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

 

Düzenledikleri etkinlikler konusunda bilgi verdiler

 

Vali Seddar Yavuz’a kabullerinden dolayı teşekkürlerini sunan Sahil Güvenlik Kefken SG 71. Bot Komutanı Üst. Eren Hasan Açıkgöz ziyarette 42.  Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu. 

 

“Tüm Sahil Güvenlik Personelinin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Vali Yavuz: Mavi Vatanımızın özellikle sahilleri olmak üzere iç kesimleri de dahil güvenliğini sağlamaya destek veren; yasa dışı göç, kaçakçılıkla mücadele, yasadışı avlanma ve deniz kirliliğiyle mücadele ve arama kurtarma görevleri gibi kritik görevleri ifa eden köklü kuruluşumuz Sahil Güvenliğimizin 42’nci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.Tüm Sahil Güvenlik Personelinin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, işlerinde kolaylıklardiliyorum. Yolunuz açık olsun.”diyerek tüm Sahil Güvenlik personeline başarılar diledi.Vali Seddar Yavuz’un, Sahil Güvenlik Kefken SG 71. Bot Komutanı Üst. Eren Hasan Açıkgöz ve beraberindeki Sahil Güvenlik personeli ile günün anısına fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —