-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,04
-
EURO
50,96% -0,06
-
GRAM ALTIN
7300,67% -0,48
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Şahin, “Emekliler bayram ikramiyelerini eksik alacak”
TÜED)Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, “4 bin lira olan Emekli bayram ikramiyesi henüz meclisten geçmediği için ilk etapta hesaplara 3 Bin Lira yatırılacak” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin hesaplara yatmaları konusunda bilgi verdi. Başkan Şahin, “4 bin lira olan Emekli bayram ikramiyesi henüz meclisten geçmediği için ilk etapta hesaplara 3 Bin Lira yatırılacak” dedi.
“İkramiyeler maaş günlerine göre yatırılacak”
TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin dün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlayan bayram ikramiyeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, “24 Mart Pazartesi günü itibariyle ödeme günü 17-18-19 tarihlerinde olanların bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatırıldı. Maaş günü 20-21-22 olanların ikramiyeleri de bugün hesaplarına yatmış olacak. Maaşlarını 23-24-25 ve 26 tarihlerinde alanlar da yarın itibariyle bayram ikramiyelerini alabilecekler. Bununla birlikte Bağ-Kur kapsamında aylık alanlar 27 Mart’ta, emekli sandığı kapsamında maaş alanlar da 28 Mart’ta, Nisan dönemi aylıklarıyla birlikte bayram ikramiyelerini alabilecekler” dedi.
“Şu anki bayram ikramiyesi miktar emekli için yeterli değil”
Sözlerine devam eden Başkan Şahin, “Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili 4 bin liralık rakam henüz meclisten geçmediği için ilk etapta hesaplara 3 lira yatırılacak. Bugünkü meclis toplantısı neticesinde kanun çalışmalarının yasallaşarak Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından bin liralık farklar da sonrada hesaplara yatırılacaktır. Tabii ki şu anki bayram ikramiyesi miktar emekli için yeterli değil. Yaşlılarımız bu ikramiye de olmasa torunlarının cebine ne şeker ne de para koyabilir ama bunların yanında kendisine üst baş bayramlık almaya kalksa yine alamaz. Daha önce birçok kez verilen ikramiyenin insanların bayram şekerlerini, bayramlıklarını alabilecekleri bir seviyeye yükseltilmesi gerektiğini dile getirdik ama şu anki rakamlar bunların karşılanması için yeterli değil. Bundan sonraki Kurban Bayramı’nda en azından bu ihtiyaçlar ve emeklinin de kurban kesebilmesi göz önüne alınarak bir değerlendirme yapılırsa biz emekliler olarak çok mutlu oluruz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
Yükleniyor



