Tarih: 14.11.2018 13:44

Sahne Sanatları Derneği Genel Sanat Yönetmeni Bahadır Gökçek, “SANATSEVERLERİMİZLE BULUŞMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Sahne Sanatları Derneği Genel Sanat Yönetmeni Bahadır Gökçek,

“SANATSEVERLERİMİZLE BULUŞMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Sahne Sanatları Derneği Tiyatro’da Genel Sanat Yönetmenliği görevine atanan ve çalışmalar hakkında bilgi veren Bahadır Gökçek; “Özellikle Gölcük’te sanat konusunda, tiyatro konusunda birçok engellerle karşılaşan bir tiyatro grubunun genel sanat yönetmeni olmanın zorluklarının bizi beklediğini biliyorum. Takipçilerimizin bu zorlu süreçte bölgemizin tek bağımsız tiyatrosundan desteklerini esirgemeyeceklerinden eminim” dedi.

Hafta sonu çocuk oyunları, hafta içi yapılan yetişkin oyun provalarını aralıksız sürdüren Sahne Sanatları Derneği Tiyatro ekibine,  21.Yüzyıl Kadın Tiyatrosu ekibi ve yönetmeni Yücel Yeşilyurt katıldı. Katılımla birlikte dernekte oluşturulan Sanat Kurulu ile birlikte Genel Sanat Yönetmenliğine Bahadır Gökçek atandı. Sanat Kurulunda yer alan isimler Bahadır Gökçek, Özlem Gökçek, Yücel Yeşilyurt ve Özgür Ersöz oldu.

Gökçek, “Zorluklar bizleri bekliyor”

Genel Sanat Yönetmenliği görevine atanan Bahadır Gökçek; “Sahne sanatları yönetim kurulunun bana verdiği yetkiye öncelikle çok teşekkür ederim. Özellikle Gölcük’te sanat konusunda, tiyatro konusunda birçok engellerle karşılaşan bir tiyatro grubunun genel sanat yönetmeni olmanın zorluklarının bizi beklediğini biliyorum. Bütün sanat dallarının ve özellikle tiyatronun özgür düşüncelerden beslenmesi gerektiği düşüncesindeyim ve tiyatromuz önümüzdeki dönemi bu şekilde geçirecek ve doğru bildiğinden asla şaşmayacaktır. Birbirinden değerli oyuncu kadromuzla sezon çalışmalarımız devam ediyor. Çok kısa zaman içerisinde oyuncu arkadaşlarımın özverili çalışmalarıyla 5 oyunu ardı ardına sergileme kararı aldık. 21 Kasım tarihin de “Adamın Biri” adlı tek kişilik oyunla sezona giriş yapacağız. 15 Aralık’ta Güldür Güldür, 29 Aralıkta Skeçmania ile seneyi kapatıp Ocak ayı içerisinde Diriliş 1915 ve Kayıp Hayatlar adlı oyunlarımızı tiyatroseverler ile buluşturmayı planlıyoruz. Bizler seyircimizle buluşma anımızı sabırsızlıkla beklerken sayın takipçilerimizin bu zorlu süreçte bölgemizin tek bağımsız tiyatrosundan desteklerini esirgemeyeceklerinden eminim” diyerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —