Tarih: 14.01.2022 15:08

Saime Yıldırım 46 yaşında kalbine yenildi GÖLCÜK AĞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Saime Yıldırım 46 yaşında kalbine yenildi

GÖLCÜK AĞLADI

Gölcük’te çok sevilen, Musa Yıldırım’ın eşi, Gazetemiz Stajyeri Tuana Yıldırım’ın annesi Saime Yıldırım (46) kalbine yenildi. Yıldırım’ın vefatı ilçemizde derin bir üzüntü yarattı.

Aniden rahatsızlanarak, kalbi durmuştu

Geçtiğimiz hafta aniden rahatsızlanan ve kalbi duran Saime Yıldırım’ın Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale ile kalbi yeniden çalıştırılmış ve Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı.

Vefatı sevenlerini derin üzüntüye boğdu

Yıldırım, doktorların tüm müdahalelerine rağmen, gece saatlerinde hayatını kaybetti. 46 yaşında 1 çocuk annesi olan Saime Yıldırım’ın vefat haberi başta ailesi olmak üzere sevenlerini derin yasa boğdu. Yıldırım’ın cenazesi bugün İkindi namazına müteakiben Gölcük Düzağaç Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Yıldırım ailesini acılı gününde yalnız bırakmadılar

Yıldırım’ın cenazesine çok sayıda katılım sağlandı. Cenaze namazına; başta aile yakınları, sevenleri, dostları ile Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Gazetemiz Personeli, Gölcük AKV Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Gazetecilik Bölümü Öğretmenleri ve Öğrenciler katılım sağladı.  Bizde Gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —