Tarih: 09.12.2021 07:06

Sakarya Adapazarı’nda arsa karşılığı yapılacak bina 10 yıllığına kiraya verilecek

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya Adapazarı’nda arsa karşılığı yapılacak bina 10 yıllığına kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere mülkiyeti Adapazarı Belediyesine ait arsa üzerinde inşaat yapım ve işletme işinin 2886 Devlet İhale Kanunu’nun 36.maddesine göre kapalı teklif usulü ile 10 yıllığına ihale suretiyle kiralanması işi ihale edilecektir.İstekliler, ihaleye yeterlilik başvurusu için yukarıda istenen belgeleri, 16/11/2021 tarih saat 17:00’a kadar Cumhuriyet Mahallesi Kolağası Sokak No:3 Adapazarı-SAKARYA adresinde bulunan Adapazarı Belediyesinde Yazı işleri Müdürlüğüne imza karşılığı vermeleri gerekmektedir.

İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar , iki önceki yıla ait belgelerinin sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/887908/ihale-duyurulari/kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi/sakarya-adapazarinda-arsa-karsiligi-yapilacak-bina-10-yilligina-kiraya-verilecek




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —