Tarih: 11.04.2019 15:26

Sami Cansu, GÖLAŞ Genel Müdürlüğü’nden istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

Sami Cansu, GÖLAŞ Genel Müdürlüğü’nden istifa etti

İlçemizin sevilen ismi Sami Cansu, bir yılı aşkın süredir sürdürdüğü GÖLAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Sami Cansu, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bir yılı aşkın bir süredir sürdürdüğüm GÖLAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü görevimden,
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Tektaş’a takdim ettiğim 1 Nisan 2019 tarihli istifa dilekçemde de belirttiğim gibi, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in yeni çalışma ekibini dilediği gibi oluşturabilmesine imkan vermek amacıyla kendi isteğim ile ayrılmak istediğimi ifade etmiştim. Sayın Ali Yıldırım Sezer ile yaptığım görüşmede de görevden affımı istediğimi ifade etmiş bulunuyorum. Yeni bir atama yapılana kadar sürdüreceğim görevim sonrası özel işlerime ağırlık vereceğim.”

“Bundan sonraki süreçte, ilçemiz adına katkı sağlayabileceğim her platformda gönüllü olarak çalışacağımı, ilçemize değer katacak her çalışmanın içinde olacağımı ifade etmek isterim. Geçen bir yıllık süreçte, bu görevi bana tevdi eden Sayın Nihat Abiş ve Sayın Mehmet Ellibeş’e olan sorumluluğumu layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyor ve bunun huzurunu yaşıyorum. Birlikte görev yaptığım ekibimi oluşturan tüm arkadaşlarıma, çalışanlarımıza ve tesislerimizden hizmet alan herşeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğüm değerli Gölcük halkına şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev alan Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve ekibine üstün başarılar diliyor, önümüzdeki süreçte Gölcük’e değer katacak birçok hizmete imza atacaklarından emin olduğumu ifade etmek istiyorum. Sen Ben Yok Gölcük var.”




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —