Tarih: 20.09.2021 14:14

Sanat Kahvesi Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi görüyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi’nin 2007 yılında Gölcük’ümüze kazandırdığı ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi bayanların hizmet verdiği Sanat Kahvesi’nde görev yapan bayanlar durumlarından çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi görüyor

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nin  alt katında hizmet vermekte olan ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınların ikişerli gruplar halinde çalıştığı Sanat Kahvesi, Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi görüyor. Günlük taze ve bol çeşit börek poğaça, kek, kurabiye, salata ve tatlı çeşitleri ile hizmet veren kent Konseyi kadın Meclisi Üyesi kadınlar burada görev almaktan ve gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

“Burada görev almak gerçekten çok güzel”

Gölcük Belediyesinin ev hanımları için açtığı sanat kahvesinde bu hafta 5 yıldır Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde olan Fatma Morgül ve 3 yıldır Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde olan Habibe Öcal görev alıyor. Morgül ve Öcal yaptıkları açıklamada, “ Belediyenin bize böyle bir imkan verdiği için çok mutluyuz ve çok teşekkür ederiz. Burada görev almak gerçekten çok güzel. Hem ev ekonomisine katkıda bulunuyoruz hem de sosyalleşiyoruz. Burada görev almak o kadar güzel ki haftanın nasıl bittiğini bile anlamıyoruz ve bir sonraki sıramızın gelmesini iple çekiyoruz. Bizler buraya  para kazanmaktan ziyade sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek ve ev hanımlarında bir şeyler yapabildiğini göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kadınların gücü

Tezgahlarına ki tüm ürünleri kendilerinin yaptıklarını ifade eden Morgül ve Öcal, “Günde 6 çeşit tuzlu, 8 çeşit salata ,7 çeşit tatlı çıkartıyoruz. Bazı günler ürünler erken saate bitiyor ve ürünlerin taze olması açısında hemen yenilerini yapılıyoruz. Pazartesi günleri yoğunluk oluyor ama diğer günlerde de güzel ilgi var. Biz burada her şeyin en güzelini en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bizim tezgahımızsa asla önceki günden kalan bir ürün olmaz. Zaten gün içerisinde ürünlerimiz genellikle bitmiş oluyor. Ev hanımları artık evde hazırlık yapmaktan veya evde misafirlerini ağırlamak yerine artık bu tarz yerleri tercih ediyorlar. bizlerde gün yapılacağı günler eğer gelecek olan bayanların özel bir istekleri varsa o menüyü  çıkartıyoruz . Ayrıca özel günler için de sipariş alıyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —