Tarih: 30.06.2022 13:29

Sanattoryum Sanat Derneği Yılsonu gösterimi YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Sanattoryum Sanat Derneği Yılsonu gösterimi

YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Murat Kaya önderliğinde geçtiğimiz yıl Değirmendere’de hizmet vermeye başlayan Sanattoryum Sanat Derneği ilk yıl sonu gösterimini Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Büyük beğeni aldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü ailelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen yılsonu gösterisinde öğrenciler yıl boyu öğrendikleri Bale, Gitar, Piyano, Drama, Tiyatro Branşlarının da gösterilerini sergilediler. 2021-2022 sezonunda yaklaşık 10 aylık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler ailelerinden ve izleyicilerden tam puan aldı.

Başkan Kaya çalışmaları hakkında bilgi verdi

Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleştirilen  yılsonu gösterisinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Sanattoryum Sanat Derneği Başkanı Murat Kaya, “Sanattoryum Sanat Derneği olarak ilk yılsonu gösterisine hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam 10 aylık eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimizin neler öğrendiklerine şahitlik edeceksiniz. Sanattoryum Sanat Derneği olarak bu yıl Bale, Gitar, Piyano, Drama, Tiyatro olmak üzere 5 ayrı branşta hizmet verdik. Yeni sezonda da Tiyatro, Drama, Bale, Jimnastik, Gitar, Keman, Piyano, Pilates, Zumba, İngilizce eğitimleriyle Eylül Ayında hizmet vermeye başlayacağız.  Yaz okulumuz 8 haftalık olacak ve doğada açık alan etkinlikleriyle devam edecek. Yeni tiyatro oyunlarıyla da sahne almaya devam edeceğiz. Hem çocuk hem de yetişkin tiyatro gösterileriyle seyirci karsısında olacağız. 7-14 yas arası olacak olan yaz kursumuz 5 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arası olacak. Sanattoryum Sanat Derneği’nin  kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin performansları davetlilerden büyük beğeni aldı

Sanattoryum Sanat Derneği Başkanı Murat Kaya’nın konuşmasının ardından 10 Aylık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler Bale, Gitar, Piyano, Drama, Tiyatro Branşlarında yılsonu gösterilerini sergilediler. Öğrencilerin performansları davetlilerden büyük beğeni aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —