Tarih: 07.06.2022 12:27

Sanattoryum Sanat Derneği’nden Hamidiye Ortaokulu öğrencilerine HACİVAT KARAGÖZ TİYATRO OYUNU İLE KARNE HEDİYESİ

Facebook Twitter Linked-in

Murat Kaya başkanlığında başarılı projelere imza atan Sanattoryum Sanat Derneği, sezonu kapatmalarının ardından yaz etkinliklerine başladı. Sanattoryum Sanat Derneği olarak başlattıkları Köy Okullarında Tiyatro Projesi Kapsamında ilkini Hamidiye Ortaokulu’nda gerçekleştirdiler.

Çocuklara karne hediyesi

Kurulduğu günden beri başarılı projelere imza atan Sanattoryum Sanat Derneği son olarak Köy Okullarında Tiyatro Projesi ile takdir topladı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını bitirmemize sayılı günler kala Sanattoryum Sanat Derneği öğrencilere karne hediyesi olarak Hacivat Karagöz Tiyatro Oyununu sergilediler. İlk oyunlarını Hamidiye Ortaokulu’nda sergileyen  Sanattoryum Sanat Derneği öğrencilerden büyük beğeni aldı.

“Oyunumuz büyük beğeni aldı”

Yeni projeleri ve sergiledikleri oyun hakkında bilgi veren Sanattoryum Sanat Derneği Başkanı Murat Kaya, “Sanattoryum Sanat Derneği olarak başlatmış olduğumuz  Köy Okullarında Tiyatro Projesi Kapsamında ilk oyunumuzu Hamidiye Ortaokulu’nda gerçekleştirdi. Öğrencilerimize karne hediyesi olarak sergilediğimiz Hacivat Karagöz Tiyatro Oyunumuz öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni aldı. Tiyatro oyunumuz diğer köy okullarımızda da devam edecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —