Tarih: 31.05.2023 12:16

Sanattoryum Sanat Merkezi Hacivat Karagöz tiyatro oyunu ile ÇORUM ORTAKÖY İLKOKULUNDA SAHNE ALACAK

Facebook Twitter Linked-in

Sanattoryum Sanat Merkezi Hacivat Karagöz tiyatro oyunu ile

ÇORUM ORTAKÖY İLKOKULUNDA SAHNE ALACAK

Sahne aldıkları başarılı oyunlar ile büyük beğeni alan Sanattoryum Sanat Merkezi, başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarın Çorum Ortaköy İlkokulunda sahne alacak.

 Hacivat Karagöz oyunu ile sahne alacaklar

Hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile takdir toplayan Sanattoryum Sanat Merkezi, bu kez Çorum Ortaköy İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelecek. Hacivat Karagöz Tiyatro Oyunu ve animasyon eğlence programı ile dolu dolu bir program hazırladıklarını ifade eden Sanattoryum Sanat Merkezi Sanat Yönetmen Murat Kaya, tiyatro gösterisinin yanı sıra öğrencilere küçük hediyelerde götürerek sürpriz yapacaklarını ifade etti.

“Küçük hediyeler ile sürpriz yapacağız”

Yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile sahne alacakları için mutlu olduklarını ifade eden Sanattoryum Sanat Merkezi Sanat Yönetmen Murat Kaya, “Sanattoryum Sanat Merkezi olarak başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2 Haziran Cuma günü Çorum Ortaköy İlkokuluna gidiyoruz. Gittiğimiz okulda Hacivat Karagöz Tiyatro Oyunu ve animasyon eğlence programı ile sahne alacağız. Ayrıca öğrencilerimize küçük hediyeler götüreceğiz. Bu güzel etkinliğe katkı sağlamak isteyenlerin de desteğini bekliyoruz. Etkinliğe katkı sağlamak isteyenler 1 Haziran Perşembe günü saat 18.00’e kadar Sanattoryum Sanat Merkezi’ne ulaştırabilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —