-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,03
-
EURO
51,10% 0,23
-
GRAM ALTIN
7338,24% 0,03
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Sanayi ve teknolojinin kalbi “Kocaeli Kent Ekonomileri Zirvesi’nde” atacak
Büyükşehir’in ev sahipliğinde düzenlenecek zirvede, sanayi ve teknolojinin geleceği, yeşil dönüşüm ve girişimcilik gibi stratejik konular masaya yatırılacak
Anadolu Ajansı (AA) öncülüğünde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Kent Ekonomileri Zirvesi, “Türkiye Yüzyılında Sanayi ve Teknoloji” ana temasıyla 5 Aralık Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Sanayi, teknoloji ve inovasyon dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek etkinliğe, üst düzey yöneticiler, teknoloji liderleri, akademisyenler ve girişimciler katılacak. Zirvede, sanayi ve teknolojinin geleceği, yeşil dönüşüm ve girişimcilik gibi stratejik konular masaya yatırılacak.
SANAYİ VE TEKNOLOJİ VİZYONU TARTIŞILACAK
Etkinlik, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz’ün açılış konuşmalarıyla başlayacak. “Türkiye Yüzyılında Milli Teknolojinin Geleceği” başlıklı etkinliğin ilk ana oturumu, Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürü Sadullah Uzun, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır ile astronot Tuva Cihangir Atasever gibi önemli isimleri ağırlayacak. AA Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru moderatörlüğündeki oturumda, Türkiye'nin teknoloji vizyonu ve hedefleri ele alınacak.
DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YEŞİL SANAYİ
Zirvenin “Akıllı Şehirler ve Dijital Dönüşüm” oturumunda Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç konuşma yapacak. “Kocaeli’nde Sanayi, Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik” oturumunda Nuh Çimento Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Bozkurt, Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ve Systemair HSK Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Eroğlu Eyyüpoğlu, sürdürülebilir sanayi ve dijitalleşmenin sanayi üzerindeki etkilerini değerlendirecek. Oturumun moderatörlüğünü AA Ekonomi ve Finans Haberleri Direktörü Serhat Akkan üstlenecek.
KADIN GİRİŞİMCİLER HİKÂYELERİYLE İLHAM VERECEK
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yurdanur Dikmen'in moderatörlüğünü yapacağı zirvenin “Girişimcilik ve İnovasyon Ekonomisi” başlıklı son oturumunda, genç girişimciler ve kadın liderler sahne alacak. Oturumda, girişimci Necla Akyazı, Nuket Özcan, Çiğdem Eroğlu ve Serap Demirer ilham veren hikayelerini paylaşacak.
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
Yükleniyor



