Tarih: 29.05.2018 14:32

SANCAKLI RÜZGARI

Facebook Twitter Linked-in

MHP’nin 750 kişilik iftarı

SANCAKLI RÜZGARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam Sandık görevlilerine ve Mahalle Başkanlarına yönelik Değirmendere Yalı Evleri’nde iftar yemeği verdi. İftar programına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da katılım sağladı.
İftara yoğun katılım sağlandı

Geçtiğimiz akşam Değirmendere Yalı Evleri’nde gerçekleştirilen İftar programına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili Adayları, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP İl Teşkilat Üyeleri, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Yönetimi, MHP İlçe Başkanları, Mahalle Başkanları, sandık görevlileri, Sendika başkanları, STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar ve davetliler katılım sağladı.

Çakır, ‘Sandık görevlilerimize başarılar diliyorum’

İftar yemeğinde konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Bugün burada verilen iftar yemeği Sandık görevlilerine verilen yemektir. Ben Sandık görevlilerimize seçimlerde başarılar diliyorum’ dedi.

Ünlü, ‘Başarının mimarısınız’

Daha sonra konuşmayı MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptı. Ünlü, konuşmasında şunları söyledi: ‘Öncelikle burada bulunan bütün siz değerli dostlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum. Biliyorsunuz ki 20 gün sonra seçim var. Ben her zaman şunu söylüyorum. Cumhur ittifakı milletin aklı. 20 gün sonra Cumhurbaşkanlığı sisteminin devreye girdiği 24 Haziran tarihini yaşayacağız. Tabi 24 Haziran’da başarının mimarı da sandık görevlilerimizle yapacağımız çalışmalar olacak. Bizler her zaman sandık görevlilerimize ve tüm teşkilatlarımıza destek vereceğiz. Unutmayalım ki sadece birimizin çalışması yetmez. Bizler birlik olacağız. Bütün birimlerimizle çok çalışacağız. Sizler isterseniz bizler 5-6 vekil gönderebiliriz. Bunun için sizi çok önemsiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Cumhur İttifakını 2023’e kadar ilan etmiş bir liderdir. Seçimi kazanacağız’ şeklinde konuştu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Önümüzdeki bir seçim var. Her seçim çok önemli. Her seçim birbirinden daha önemli. Bu seçim Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi tünelden çıkıştaki son nokta. İçeriden dışarıdan saldırılar ortada. Bizim çok çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki 23-24 günde çok sabırlı çalışmamız gerekiyor. Sandık görevlilerimizle ilgili yıllardır çok çalışma yapıyoruz. Her seçimde sandıklarımız çok daha dengeli oluyor. Sandıkları çok iyi tutalım. Oylara çok iyi sahip çıkalım. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum’ dedi.

Sancaklı’ya yoğun ilgi

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sandık görevlileri, mahalle başkanları ve partililerle yakından ilgilenerek, Türkiye’nin geleceği için 24 Haziran’a kadar çok çalışmalarını istedi. Partililer Vekil Sancaklı’ya yoğun ilgi gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —