Tarih: 27.12.2022 13:04

Şanlıurfa’da eğitim gören kardeşlerine Kitap ve Kırtasiye malzemeleri gönderdiler/GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa’da eğitim gören kardeşlerine Kitap ve Kırtasiye malzemeleri gönderdiler

GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gölcük Turgut Özal İlkokulu öğrencileri örnek bir davranışta bulunarak Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrenci kardeşleri için kitap ve kırtasiye malzemeleri hazırladı. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de öğrencilerin bu güzel davranışına araç desteğinde bulundu. Hazırlanan kitap ve kırtasiye malzemeleri ilçemizden Şanlıurfa Ceylanpınar’a gönderildi.  

Gölcük Belediyesi destekte bulundu

Gölcük Turgut Özal İlkokulu Müdürü Eyüp Arslan, Okul Aile Birliği Başkanı Gamze Kuru, Öğretmenler ve öğrenciler Şanlıurfa Ceylanpınar Düzova İlköğretim Okulu öğrencileri için güzel ve örnek bir etkinliğe imza attı.  Başkan Sezer de Okul Yönetiminin, Öğretmen ve Öğrencilerinin bu örnek davranışına karşılık araç desteğinde bulundu. Gölcük Turgut Özal İlkokulu’na giden Başkan Sezer burada Okul Yönetimini, Öğretmen, öğrencileri ve emeği geçenleri tebrik etti. Okul Müdürü Eyüp Arslan da Başkan Sezer’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Sezer, ‘Tebrik ediyorum’

Başkan Sezer, öğrencilerin bu örnek davranışını tebrik ederek, şunları söyledi: ‘Gölcük Belediyesi desteğiyle, Turgut Özal İlkokulu öğrencileri tarafından, Şanlıurfa Ceylanpınar İlkokulu öğrencilerine iletilmek üzere, kitap ve kırtasiye ürünlerinin yer aldığı aracı uğurladık. Duyarlılık örneğini gösteren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Gamze Kuru’yu, Okul Müdürü Sayın Eyüp Arslan’ı ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —