Tarih: 30.12.2022 14:22

Saral Ailesinin Büyük Acısı CEM SARAL DUALARLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Saral Ailesinin Büyük Acısı

CEM SARAL DUALARLA UĞURLANDI

Gölcük’ün ve bölgemizin tanınmış ailelerinden, Saral Sülalesinden, Merhum Yalçın Saral ve Ayşe Saral’ın oğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin Dayısının oğlu Cem Saral hayatını kaybetti.

Gölcük’te ve bölgemizde çok seviliyordu

İlçemizde çok sevilen, beyefendi kişiliği ve güler yüzü ile örnek gösterilen Cem Saral’ın vefat haberi büyük üzüntü yarattı. Evli ve 4 çocuk babası olan Cem Saral’ın cenaze namazı bugün İkindi namazına müteakiben Hasaneyn Camii’nde yoğun katılımla kılındı.

Cenazeye yoğun katılım sağlandı

Cenaze namazına; AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cumali Özcan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları, Bürokratlar, Saral ailesi, akrabaları, çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Aile Kabristanlığı’na defnedildi

1973 doğumlu, Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli Cem Saral’ın cenazesi bugün İkindi namazına müteakiben Hasaneyn Camii’nde kılınarak, Hasaneyn Köy Mezarlığı’nda Aile Kabristanlığı’na defnedildi. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —