Tarih: 23.07.2019 15:12

Saral, “ Muhtarlarımızla birlikte her zaman ihtiyaç sahiplerini yanında olmaya çalışıyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Saral, “ Muhtarlarımızla birlikte her zaman ihtiyaç sahiplerini yanında olmaya çalışıyoruz”

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Gölcüklü Muhtarlar olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve mahalle muhtarları ile birlikte ellerinden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderdiklerini ifade etti.

Yardım kampanyaları düzenliyorlar

İlçemizde bulunan birçok mahalle muhtarı düzenledikleri yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya ve gelen yardımlarla ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Yapılan bu yardımlar hakkında bilgi veren Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Gölcük Muhtarları olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade ettiler.

Muhtarlıklara müracaat ediyorlar

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral yaptığı açıklamada, “ Gölcük Muhtarları olarak mahallelerimizdeki çeşitli konularda ihtiyaç sahipleri muhtarlıklarımıza gelip yaptıkları müracaat ediyorlar ve nereden yardım alabileceklerini soruyorlar. Sosyal güvencesi olanlara Sosyal Yardımlaşma Vakfı yardım yapamadığı için muhtarlarımız bu kişileri başka kurum ve kişilere yönlendirerek yardım almaya çalışıyorlar ya da sosyal medya üzerinden muhtarlarımız yaptıkları yardım kampanyaları ile vatandaşlara destek olmaya çalışıyorlar. Tabi burada muhtarlarımız sadece kendi mahallesinde yaşayan kişilere değil yardım talebinde bulunan herkese yardımcı oluyor. “ Sen benim mahallemde oturmuyorsun. Sana yardım yapamam” diyerek yardım etmemezlik yapmıyorlar. Tüm mahalle muhtarlarıma duyarlılıklarından ve her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanlarında oldukları için ayrıca teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —