Tarih: 31.01.2023 09:58

Saral, ‘Muhtarlarımızla yapılan toplantılar faydalı oluyor’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı hakkında bilgilendirmede bulundu.

‘Sorunları ilgili mercilere ulaştırıyoruz’

Başkan Saral, açıklamasında, ‘Geçtiğimiz günlerde İzmit’te bulunan Muhtarhane de toplantı gerçekleştirildi. Gölcük’te görev yapan Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorun ve talepleri halkımızla istişare ederek not ederek, çözümleri için gerekli kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde oluyor. Bu konuda muhtarlarımızın oldukça kapsamlı ve yoğun bir şekilde çalışmalar yaptığını söyleyebiliriz. Her bir muhtarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımızla dönem içerisinde toplantılar yaparak mahallelerimizin sorunları hakkında görüş alışverişleri ve çözüm önerilerini alıyor ve bunları yerel yönetimlerle, kurum müdürleriyle yapılan toplantılarda ilgili kişilere aktarıyoruz. Bu anlamda mahallelerimizin hangi eksik veya sorunu olursa olsun hızlı bir şekilde çözümü getirmek adına bu toplantıların faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Toplantılardan birini de geçtiğimiz günlerde ilimizde Muhtarhane’de gerçekleştirdik’ dedi.

‘Sorunların çözüldüğünü gözlemledik’

Başkan Saral, ‘Gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, tüm Daire Başkan ve Müdürleri ile Muhtarlarımız mahallelerindeki eksik ve giderilmesi gereken sorunları aktardı. Bu toplantıda birebir aktardığımız konuların çözüme kavuşması için isteklerimizi de sıraladık. Verimli geçen bu toplantının ardından Muhtarlarımızdan geri dönüşleri de almaya başladık. Mahallelerimizde altyapıdan ulaşıma kadar birçok konuda aktarılan sorunların hızlı bir şekilde çözüldüğünü gördük. Bu yüzden bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyor, vatandaşlarımızın sorunlarına hassas yaklaşan yetkililere de teşekkür ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —