Tarih: 22.09.2023 11:27

Saral ve Muhtarlardan Kaymakam Gültekin’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar Kaymakam Müfit Gültekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gültekin, ‘Muhtarlarımız bizim için değerli’

Başkan Saral, ziyaret isteklerini kırmayan Kaymakam Gültekin’e teşekkür ederek, ‘İlçemize Hoşgeldiniz’ dedi. Kaymakam Gültekin, ziyaret için Başkan Saral’a ve Muhtarlara teşekkür ederek, Muhtarların vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini yerel yönetimlere iletmede ve sorunların çözümünde önemli bir görev üstlendiklerini, bu yüzden Muhtarlara değer verdiğini belirtti. Gültekin, ilçemizde görev yapan bütün Muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Saral, ‘Gölcük için hayırlı olsun’

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, ‘Sayın Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendileri sağolsun ziyaret isteğimizi kırmadı. Gölcük’ümüze hayırlı olsun inşallah. Sayın Kaymakamımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bizlerde Muhtarlar olarak kendimizi tanıttık ve çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Güzel bir ziyaret oldu. Sayın Kaymakamımıza tekrardan teşekkür ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —