Tarih: 22.09.2022 12:36

Saraylı İlkokulu’nda 1. Sınıfa başlayan öğrenciler için HOŞGELDİN PARTİSİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Saraylı İlkokulu’nda 1. Sınıfa başlayan öğrenciler için

HOŞGELDİN PARTİSİ DÜZENLENDİ

2022-2023 eğitim öğretim yılı bu sene 1. Sınıf ve Anaokulu öğrencilerinin 5 Eylül’de oryantasyon süreci ile başlamıştı. İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından Saraylı İlkokulu öğrencileri bu sene okullarına başlayan 1. Sınıf öğrencileri için hoş geldin töreni düzenlediler.

Balon uçurdular

12 Eylül’de başlayan 2022-2022 Eğitim Öğretim yılı ile öğrenciler 3 aylık yaz tatilinin ardından okullarına kavuştular. İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından olan Saraylı İlkokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde okullarına yeni başlayan 1. Sınıf öğrencileri için bir hoş geldin töreni düzenlediler. Törende 1. Sınıf öğrencileri havaya uçurdukları balonlar ile yeni okullarını kutladılar.

Tüm okul katıldı

Saraylı ilkokulu 1/A Sınıf Öğretmeni Selin Yalçın, 2/B Sınıf Öğretmeni Şenay Demirel, 1/C Sınıf Öğretmeni Serdal Çamur önderliğinde düzenlenen törene Okul Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Müdür Yardımcısı Metin Köroğlu ve sınıf öğretmenleri ile öğrencilerin katılım gösterdi.

Minik öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler

Müzik eşliğinde ellerinde balonlar ile okul bahçesine çıkan 1. Sınıf öğrencileri  burada hep birlikle büyük bir sevinçle ellerindeki balonları uçurdular. Balonları uçurmanın ardından müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen minik öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —