Tarih: 05.08.2022 13:45

Sarmaşık kaplı elektrik direğinin temizlenmesi isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Sarmaşık kaplı elektrik direğinin temizlenmesi isteniyor

İlçemize bağlı Değirmendere Vatan Caddesi üzerinde bulunan elektrik direğinin tamamen sarmaşık ile kaplı olması dikkat çekerken, vatandaşlar elektrik direğinin biran önce temizlenmesini istediklerini dile getirdiler.

Yıllardır bu vaziyette

Değirmendere’nin en kalabalık mahallelerinden olan Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunana elektrik direğinin uzun zamandır sarmaşık kaplı olması dikkat çekerken Yalı Mahallesi Sakinleri, yetkililerin bu duruma hiç aldırış etmediklerini ve aydınlatma direğinde ampul patladığı zaman sadece ampulü değiştirdiklerini ve başka hiçbir müdahalede bulunmadıklarını ifade ederek bu durumun kendilerini çok rahatsız ettiğini belirttiler.

“En kısa sürede temizlenmeli”

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Bu aydınlatma direği uzun zamandır bu şekilde sarmaşık kaplı bir vaziyette duruyor. Cadde üzerinde daha yeni merdiven yapıldı ve o bölgedeki otlar temizlendi ama bu direğe hiçbir müdahale edilmedi. Aydınlatma direğinin bu şekilde bizleri gerçekten üzüyor. Biz bu aydınlatma direğinin en kısa sürede temizlenmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —