Tarih: 08.08.2021 13:44

Satır Başı Kitap Kulübü üyeleri bir araya geldi KONUK ÖZER AKAN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Satır Başı Kitap Kulübü üyeleri bir araya geldi

KONUK ÖZER AKAN OLDU

Değirmendere Satırbaşı Kitap Kulübü üyeleri geçtiğimiz gün Değirmendere Down Cafe’de bir araya gelerek, Özer Akan’la bugünü ve geleceği konuştu.

İlçemizin ilk ve tek Kitap Kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü geçtiğimiz akşam üyeleri bir araya gelerek, Özer Akan’ı konuk etti. Değirmendere’de bulunan Down Cafe’de yapılan programda üyelere birbirinden önemli bilgiler aktarıldı.

Özer Akan önemli bilgileri aktardı

Satır Başı Kitap Kulübü gerçekleştirilen program hakkında, ‘Herkese merhabalar! 5 Ağustos Perşembe günü @downcafedegirmendere ‘de konuğumuz @ozerakan_herseyolunda ile önemli konulara değindiğimiz bir söyleşi gerçekleştirdik. @ozerakan_herseyolunda önce günümüzde yaşanan olayları, metafizik ve astrolojiye dayandırarak açıkladı. Ardından geleceğe dair karşılaşabileceğimiz olası durumlarda bireysel ve toplumsal nasıl önlemler almamız ve ne gibi beklentiler içinde olmamız gerektiğinden bahsetti.’

Üyeler sordu Akan cevapladı

Açıklamaların devamında, ‘Üyelerimiz konuyu oldukça ilgi çekici buldular ve kaygılarıyla ilgili sorular yönelttiler. Başlıca konularımız gittikçe hareketlenen dünyanın enerjisi ve bununla süregelen olaylara karşı almamız gereken önlemlerdi. Sağlıklı insan ve sağlıklı toplum için doğaya karşı sorumluluklarımızla ilgili alınabilecek önlemler kapsamında bir beyin fırtınası gerçekleştirdik ve yakın zamanda ilk yardım, afet bilinci ve duygu yönetimi gibi konularda farkındalığı artırmak adına harekete geçmeye karar verdik’ denildi.

Akan’a teşekkür ettiler

Son olarak, ‘Konuğumuz Özer Akan’a katılımı ve paylaştığı değerli bilgiler için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki buluşmamıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz!” denildi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —