Tarih: 07.10.2021 13:04

Satır Başı Kitap Kulübü’nden Kaymakam Karabulut’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Satır Başı Kitap Kulübü’nden Kaymakam Karabulut’a ziyaret

Satır Başı Kitap Kulübü Kaymakam Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret ederek, Kulüpleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ziyarete Satır Başı Kitap Kulübü Lideri Dilek Özen, Genç Satır Başı Lideri Emine Beyza Birinci, Çocuk Satır Başı’ndan Deniz Ceylan(9), kulüp üyeleri Pedagog Hülya Eğin, Araştırmacı Eğitmen Özer Akan ve Bülent Denlikol katılım sağladı

Kaymakam Karabulut, ‘Gölcük’te böyle bir oluşumun olması çok güzel’

Birçok okulda kitap okuma etkinlikleri yapmış, kütüphanelere destek vermiş, topluma katkı sağlayan seminerler ve söyleşiler düzenlemiş olan Satır Başı Kitap Kulübü, ziyaretlerinde kendilerini tanıtarak yapmış oldukları faaliyetlerinden bahsettiler. Kaymakam Cengiz Karabulut ise 4 yıllık geçmişlerine 31 kitap değerlendirmesi, 26 sosyal proje, 25 söyleşi, 45 etkinlik sığdıran ve kulübün içerisinde bir alt oluşum olan Genç Satır Başı ile gençlerin kendi etkinliklerini ve sosyal projelerini yapmalarına imkan sağlayan kulübü  Gölcük’te bu şekilde eğitime dayalı kaliteli  faaliyetler yürüten bir oluşumun değerinden söz ederek tebrik etti.

Kaymakam Karabulut’tan destek istediler

Ziyaretlerinde Kulüp Lideri Dilek Özen, kulüp üyeleri olan genç yazarlarından Ahmet Özgür Türen’in ” Köy Enstitüleri Dosyası”, Elif Tuana Gökmen’in  “Anemon”  isimli kitapları ve kulüp ayraçlarından oluşan hediyelerini takdim etti. Kulüp üyeleri Kaymakam Cengiz Karabulut’ tan tüm faaliyetlerini rahat yapabilecekleri,  kütüphanelerini oluşturabilecekleri kendilerine ait bir yerin en büyük ihtiyaçları olduğunun altını çizerek bu konuda destek istediler.

 Özen, ‘Kaymakamımıza ilgisinden ötürü teşekkür ediyorum’

Kulüp Lideri Dilek Özen, Kaymakam Karabulut’un kendilerine gösterdiği ilgi ve tebriklerinden mutlu olduklarını ve vereceği destek için şimdiden teşekkür ettiklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —