Tarih: 01.11.2018 14:33

Satır Başı Kitap Kulübü’nün hocası Nagihan Özdil farkındalık buluşması düzenliyor “İNSAN İNSANIN ŞİFASIDIR”

Facebook Twitter Linked-in

Satır Başı Kitap Kulübü’nün hocası Nagihan Özdil farkındalık buluşması düzenliyor

“İNSAN İNSANIN ŞİFASIDIR”

Gölcük Satır Başı Kitap Kulübü’nün hocalarından ve Gazetemizin köşe yazarlarından Nagihan Özdil “İnsan İnsanın Şifasıdır” sözünden yola çıkarak farkındalık sohbetleri düzenliyor. Farkındalık sohbetlerinin ilk buluşması dün Gölcük Down Cafe’de gerçekleştirildi.

Buluşmaya katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Satır Başı Kitap Kulübü’nün hocalarından ve Gazetemizin köşe yazarlarından biri olan Nagihan Özdil, Gölcük Down Cafe’de farkındalık sohbetlerinin ilk buluşmasını dün gerçekleştirildi. İlk buluşma toplantısına Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Gölcük Turizm ve Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar, +1 Farkla Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz,Nuh Çimento İlkokulu ve Başiskele Engelsiz Eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Hatice Kılıç, Down sendromlu bireyler ve davetliler katılım sağladı.

Özdil, “İnsan İnsanın Şifasıdır” sözünden yola çıkarak bu farkındalık sohbetlerini düzenlemek istedim”

Nagihan Özdil farkındalık sohbetlerinin ilk buluşmasında yaptığı konuşmada, “Gölcük’te her ayın ilk Perşembe günü Down Cafe’de saat 13:00 – 15:00 saatleri arasında farkındalık sohbetleri yapacağız. Kavramlar üzerine sohbetler edeceğiz. Bu haftaki ilk konumuz, “İnsan nedir? Varoluş amacı nedir?” bu konular hakkında katılımcılarımız ile birlikte konular hakkında sohbetler ederek fikir alışverişinde bulunacağız. “İnsan İnsanın Şifasıdır” sözünden yola çıkarak bu farkındalık sohbetlerini düzenlemek istedim. İlk buluşmamızda çok da olmasa bir yoğunluk ile karşılaştım ve bu beni mutlu etti. Bir sonraki buluşmamızı 6 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleştireceğiz ve “Sevgi” konusu hakkında sohbetler ederek fikir alışverişlerinde bulunacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Günün anısına pasta kesimi gerçekleştirildi

Farkındalık sohbetlerinin ilk buluşmasında günün anısına pasta kesiminin gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —