Tarih: 01.05.2022 13:08

SAVDES-SEN Ailesi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde İstanbul’da buluştu “EMEK HİÇ OLURSA, GELECEKTE YOK OLUR’’

Facebook Twitter Linked-in

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi, SAVDES-SEN Genel Merkezi’nin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği programa katılarak, İstanbul Taksim Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Kocaeli Şubesi yerini aldı

SAVDES-SEN Genel Merkez Yönetiminin İstanbul Taksim Meydanında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yaptığı programa  SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve Yönetimi de katılım sağladı.

‘Tüm farkı yaratan emektir’

SAVDES-SEN’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü açıklamasında, ‘Değerli Arkadaşlarım;  İngiliz filozof John Locke, “Tüm farkı yaratan emektir.” demek suretiyle, emeğin ve alın terinin her şeyin üstünde olduğunu belirtmiştir.  Biz Devlet memurları olarak ta emeğimizi vererek, alın terimizi dökerek ülkemiz ve milletimizin geleceği ve bekası için var gücümüzle çalışıyor, karşılığında adil bölüşüm ve insan onuruna yaraşır mali ve sosyal hak istiyoruz. Biliyoruz ki, “Emek hiç olursa, gelecekte yok olur.”

‘Alın terimize ve geleceğimize sonuna kadar sahip çıkacağız’

‘Memur ve emeklilerinin içinde bulunduğu duruma, milli gelirden ve refahtan alamadığı paya bakıldığında, Devlet memurlarının emeğinin hızlı bir şekilde hiç olma sürecine girdiği görülmektedir. SAVDES-SEN olarak, emeğimize, alın terimize ve geleceğimize sonuna kadar sahip çıkacağız, hak ve hukuk mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu açık bir taahhüttür. Ülkemizin bekasına ve memurların geleceğine tehdit oluşturan, emeği ve alın terini hiç eden siyasallaşmış sendikal yapıların hak ettikleri sonu görecekleri ümit ve temennisiyle; emeğin, emektarın, alın terinin ve helal kazancın günü olan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz” kutlu olsun.’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —