Tarih: 02.01.2024 14:41

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘2024 YILI UMUT YILI OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre,

‘2024 YILI UMUT YILI OLSUN’

Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, yaptığı açıklamada 2024 yılının umut yılı olmasını, sorunların çözüme kavuşmasını dilediğini belirtti.

‘Verilen sözler yine tutulmadı, vaatler boşa çıktı’

Sendika üyelerinin yüzünü güldürmek ve haklarını koruma adına yoğun çalışmalarını sürdüren SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, Yönetiminin ve tüm Sendika Üyelerinin yeni yılını kutladı. Başkan İmre, yaptığı açıklamada şunları belirtti: ‘Değerli Arkadaşlarım; Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız 2023 yılında 11 ilimizi kapsayan asrın felaketini yaşadık. Tüm vatandaşlarımızla birlikte yaralarımızı ele ele sarmaya çalıştık. 2023 yılında, memur ve emekliler olarak toplu sözleşme hüsranının 7’ncisini yaşadık. Maddi sıkıntıların yanında Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Kamu Mühendisleri, Kamu Avukatları, Kamu Şefleri,  Müdürler, Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları,  teknik personel vb. herkes hayal kırıklığına uğradı, umutlar yarım kaldı. Bir süreç ve önemli bir fırsat heba oldu. Verilen sözler yine tutulmadı. Vaatler boşa çıktı.

‘Artık felaketler, yokluklar, yoksulluklar ve açlıklar yaşanmasın, canlar yitirilmesin’

İmre, ‘Bu ahval içerisinde, bizler 2024 yılı artık umut yılı olsun, sorunlar artık çözülsün istiyoruz. 2024 yılına girerken Yüce Mevla’dan dileğim; “Artık felaketler, yokluklar, yoksulluklar ve açlıklar yaşanmasın, canlar yitirilmesin. 2024 yılı artık tüm bunların telafi yılı olsun.” Bu duygu ve düşünceler ile yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle birlikte sağlık mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 2024 yılında dünyamıza ve insanlığa sağlık, coğrafyamıza barış, ülkemize huzur ve refah temenni ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla’ diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —