Tarih: 16.11.2018 13:30

SAVDES-SEN Kocaeli, emekli olan üyelerini uğurladı

Facebook Twitter Linked-in

SAVDES-SEN Kocaeli, emekli olan üyelerini uğurladı

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı, geçtiğimiz akşam sendika binasında üyeleri olup emekliye ayrılan mesai arkadaşları için bir emeklilik töreni düzenledi. Törene SAVDES-SEN Genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi, emekliye ayrılan Ali Kurt, Halil İbrahim Abacı, Nazım Demirci ve Abdullah Ünlü katılım sağladı.

Başkan İmre, “Bundan sonraki yaşantınızda hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum”

Emeklilik töreninde sözü alan SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı İmre, “Öncelikle emeklilik törenimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yıllardır birlikte çalıştığımız ağabeylerimizin emeklilik törenine hoş geldiniz. Yıllarca emek verdiniz. Hizmet ettiniz ve birçok kişiye de işlerinizi öğrettiniz. Gerçekten büyük bir tecrübe ile emekli oluyorsunuz. Bundan sonraki yaşantınızda hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum. Sizleri emeklilikten sonra da sendikamıza bekliyoruz. Burası sizin eviniz. Biz hepinizle yıllarca çalıştık. Her birinize güzel bir hayat diliyoruz. Bu sayede şunu istiyorum. Artık emekli maaşlarımızın da yükseltilmesini istiyoruz” dedi.

Bingöl, “Örgütlü bir mücadeleye devam etmemiz lazım”

SAVDES-SEN Genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, “Maalesef ülkemizde bütün durumlar, her geçen gün emeğin aleyhine geçiyor. İkinci bir maaş almak için emekli olan arkadaşlarımız var. Çalışırken de emekli olunca da geçinilmiyor. Avrupa’da emekli olan insanlar, dünyayı geziyor, tatil planlaması yapıyor. Biz de evin eksiğini gidermeye, evlatlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya, kısacası evimizi geçindirmeye çalışıyoruz. Emekli olduğunuzda emek örgütlerinde yer almanızda fayda var. Emekli maaşlarımızın, özlük haklarımızın artmasını sadece istemekle olmuyor. Bunun mücadelesini vermek de önemli. Benim önerim, emeklileri ilgilendiren örgütlerde yer almanız. Emeğin, adaletin, hakkın ve hukukun teslim edilmesi konusunda her aşamada bulunmanızda fayda var diye düşünüyorum. Nasıl ki sendikamıza güç kattınız, emek verdiniz, bundan sonra da aynı şekilde çalışmalıyız. Süreç, hepimizin aleyhine ilerliyor. Örgütlü bir mücadeleye devam etmemiz lazım. Her zaman beraber olacağımızı söyleyebiliriz. Her birinize emeklilik hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından emekli olan üyelere sıra ile plaketleri teslim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —