Tarih: 24.03.2019 07:14

Sayın Hülya Aksoy, “21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü” Münasebetiyle Düzenlenen Farkındalık Etkinliğinde Down Sendromlu Çocuklarla Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

“21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü” münasebetiyle Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Sayın Hülya Aksoy, Türkiye Jokey Kulübü ve Özel Ümmü Kumru Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile düzenlenen farkındalık etkinliğinde down sendromlu çocuklarla bir araya geldi.

Sayın Hülya Aksoy, Tarım İl Müdürü Nuri Al, Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Yusuf Çakır, Kartepe Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş, TJK  Kurumsal İletişim ve Pzarlama Müdürü Aylin Sevim, Özel Ümmü Kumru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Doğan Kumru, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Çölyak Hastaları Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Atar ve Kocaeli Bahçeşehir Koleji Rehberlik Birimi Öğretmeni Gamze Tanış tarafından karşılandı.

Çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet eden Sayın Hülya Aksoy, daha sonra beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte  alanda  yer alan  sergiyi gezdiler.

Program; çocukların koro gösterisi, halk dansları, survivor parkur yarışması, çuval yarışı gibi etkinlikler ile devam etti.

haber 195

 


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —