Tarih: 12.05.2023 14:56

Sayısal Loto’da büyük ikramiye 182 Milyona çıktı SÜPER LOTO 26 MİLYON KAZANDIRDI

Facebook Twitter Linked-in

Sayısal Loto’da büyük ikramiye 182 Milyona çıktı

SÜPER LOTO 26 MİLYON KAZANDIRDI

Uzun zamandır 6 bilinen çıkmadığı için büyük ikramiyesi katlanarak büyüyen Sayısal Loto’da büyük ikramiye 182 Milyona yükseldi. Haftada 3 gün çekilişi yapılan şans oyunlarından Süper Loto’nunen son çekilişinde 6 bilen talihli 26 milyonun üstünde büyük ikramiyenin sahibi olurken,Sayısal Loto’da bu haftada 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye devretti.

İlgi her geçen gün artıyor

Milli Piyango İdaresinin şans oyunlarına ilgi her geçen gün artarken uzun zamandır devreden Sayısal Loto’da büyük ikramiye 182 Milyona yükseldi. Sayısal Loto’nun büyük ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslemeye devam ederken, 11 Mayıs 2023 Perşembe Süper Loto’da 4-9-29-43-47-53 nolu numaralar ile 26 milyon 632 bin TL’lik büyük ikramiye sahibini buldu.

Şans oyunları kadar kazı kazanlara da ilgi oldukça yoğun

Süper Loto’da  Sayısal Loto’da 90 rakam arasından, Süper Loto’da ise 60 rakam arasından 6 bilinmesi gerektiğini ifade eden Okay, uzun zamandır devreden Sayısal Loto’da  6 bilen olmaması nedeniyle büyük ikramiye 182 Milyona yükseldiğini, Süper Loto’da ise bu hafta 26 milyonluk büyük ikramiyeyi bir kişi bildiğini ifade etti.  Şans oyunları kadar kazı kazan oyunların da ilginin yoğun olduğunu ifade eden Okay Büfe’nin sahibi Eyüp Okay, gün içerisinde hem şans oyunlarına hem de kazı kazan oyunlarına ilginin yoğun olduğunu belirterek, “Vatandaşların umudu şans oyunlarına kaldı” dedi.

Her hafta büyük ikramiye katlanarak büyüyor

İlçemizde uzun zamandır hizmet veren Okay Büfe’nin sahibi Eyüp Okay yaptığı açıklamada, “Başta Sayısal Loto ve Süper Loto olmak üzere şans oyunlarına olan ilgi her geçen gün artıyor diyebiliriz. Uzun zamandır 6 bilen çıkmadığı için devreden Sayısal Loto’da büyük İkramiye 182 Milyona yükselirken, Süper Loto 11 Mayıs çekilişinde 6 bilen bir talihli 26 Milyonluk büyük ikramiyenin sahibi oldu.  Sayısal Loto’da 90 rakam arasından, süper Loto’da ise 60 rakam arasından 6 bilinmesi gerekiyor. Uzun zamandır Sayısal Loto’da 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye katlanarak devrediyor. Sayısal Loto Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilirken, Süper Loto’da Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekiliyor. Şu anda büyük ikramiyesi fazla olduğu için Sayısal Loto’ya ilgi daha yoğun diyebiliriz” dedi.

“Kazı kazan oyunları da yoğun ilgi görüyor”

Şans oyunları kadar kazı kazan oyunları da ilginin yoğun olduğunu ifade eden Okay, “Bunların dışında kazı kazanlarda oldukça yoğun ilgi görüyor. Kazı kazan oyunlarında en düşük ikramiye 1 Milyon, en yüksek ikramiye ise 8 milyon. Kazı kazan biletleri 20 liradan başlıyor ve 100 liraya kadar çıkıyor. 20 Liralık kazı kazan 1 Milyon, 30 Liralık kazı kazan 2 Milyon, 50 Liralık kazı kazan 4 Milyon, 100 Liralık kazı kazan ise 8 Milyon büyük ödül veriyor. Tabi büyük ikramiyenin yanında 3 aynı rakamı kazıyan talihlilere belirli ödüllerde çıkabiliyor. Bu ödüllerden 10 Binin altı çıkan ikramiyeleri bayi olarak biz ödüyoruz. Fakat 10 Binin üstündeki ikramiyeleri verdiğimiz çıktı ile bankadan alıyorlar. Bugüne kadar 10 Binin üzerinde çok sayıda ikramiye çıkan müşterimiz oldu. İnşallah büyük ikramiyenin de Gölcük’e çıkmasını bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —