Tarih: 22.06.2021 11:08

Şazeli Çorba Pilav kısa sürede büyük beğeni aldı

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde geçtiğimiz Şubat ayında hizmet vermeye başlayan Şazeli Çorba Pilav kısa sürede büyük beğeni aldı. İşletmeciliğini Can Kutun’un yaptığı Şazeli Çorba Pilav kendine özgü baharatlarla tatlandırılmış döneri ile iddialı.

Döner konusunda iddialılar

Amerika’nın birçok yerinde uzun yıllardır abisi Baran Kutun’un döner zinciri bulunan Can Kutun ailesine özgü döneri ile Gölcük halkına hizmet veriyor. Kokoreci Amerika’da ailesinin tanıttığını ifade eden Kutun yaptığı açıklamada, ” Biz Amerika’da ki dönerimizi Gölcük halkına tanıtım amacıyla bir Temmuz’a kadar maliyetine satmaya devam edeceğiz. Amerika’da ki Türk’lerin döner zevkini Gölcük halkıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Dönerimiz göğüs etinden ziyade but etinden yapılmış olmasından dolayı hem daha yumuşak hem de daha lezzetlidir. Bunun yanında Şazeli olarak Diyarbakır lezzetini taşıyan Arnavut ciğerimiz, kendimize özgü nohutlu pilavımız ve özel çorbamız ile birçok tanınmış lezzetten daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Kokoreç ve kelle paça yakında

Kutun sözlerinin devamında, “Bugüne kadar gelen müşterilerimize dönerimizi beğenip beğenmediklerini soruyoruz ve bugüne kadar hiç olumsuz bir dönüş almadığımız gibi Gölcük’te daha böyle bir lezzette döner yemediklerini ifade ediyorlar. Tabi böyle olumlu yorumlar almak bizleri daha da heyecanlandırıyor. Daha büyük mekanlar ile daha çok Gölcük halkına hizmet verebilmek adına tüm Gölcüklüleri mekanımıza dönerinizi ve diğer ürünlerimizi tatmaya davet ediyoruz. İlerleyen dönemde kokoreç ve kelle paça ürünleriniz ile 24 saat hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

Ev ve iş yerlerine paket servisleri mevcut

Şazeli  olarak ev ve iş yerlerine paket servislerinin mevcut olduğunu ifade eden Kutun, “  Pazar günleri hariç haftanın 6 günü sabah 09.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —