Tarih: 12.03.2024 13:38

SEÇ Demircioğlu Market’ten Ramazan kampanyası EKMEK 6 LİRA, 340 GRAM PİDE 15 LİRA

Facebook Twitter Linked-in

SEÇ Demircioğlu Market’ten Ramazan kampanyası

EKMEK 6 LİRA, 340 GRAM PİDE 15 LİRA

İlçemizde uzun yıllardır Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 4 adresindehizmet vermekte olan SEÇ Demircioğlu Market işletmecisi Murat Demirci, Ramazan ayında anlamlı bir kampanya başlattı. Demirci Ramazan Ayı boyunca Ekmeği 6 Liradan 340 Ramazan Pidesini ise 15 Liradan satacaklarını ifade etti.

 Kampanya Ramazan Ayı boyunca devam edecek

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayı tüm bereketiyle başladı. İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan SEÇ Demircioğlu Market Ramazan Ayına özel yaptığı kampanya ile takdir topladı. İşletme Sahibi Murat Demirci Ramazan Ayı boyunca ekmeği 6 liradan 340 gram Ramazan Pidesini ise 15 Liradan satacaklarını belirti. Demirci yaptığı açıklamada, “Bu Ramazan ayında bizimde Gölcük Halkına bir katkımız olsun diyerek böyle bir kampanya başlattık” dedi.

“Kampanyamıza müşterilerimizden de çok olumlu dönüşler aldık”

Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 4 adresinde hizmet vermekte olan SEÇ Demircioğlu Market işletmecisi Murat Demirci, “SEÇ Demircioğlu Market olarak bu Ramazan Ayında bizde bir kampanya yaparak Gölcük Halkına destek olmak istedik. Bu anlamda fırınımız ile bir anlaşma yaparak ekmek ve pide fiyatlarında indirim yaptık ve Ramazan Ayı boyunca Emek 6 Liradan 340 Gram pide ise 15 Liradan satacağız. Yapmış olduğumuz kampanyaya müşterilerimizden de çok olumlu dönüşler aldık. Tüm İslam Alemine ve tüm Gölcük Halkına hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —