Tarih: 12.02.2019 14:34

SEÇİLİ MARKA YENİ SEZON GÖZLÜKLER 250 LİRA

Facebook Twitter Linked-in

 

Değirmendere Beyaz Optik’ten 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanya

SEÇİLİ MARKA YENİ SEZON GÖZLÜKLER 250 LİRA

Nilgün Cansever Olgun tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başlayan Değirmendere Beyaz Optik,  14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanya başlattı. 12-20 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanyada dünyaca ünlü birçok marka yeni sezon güneş gözlükleri 250 Lira olarak belirlendi.

Dünyaca ünlü markalar

14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattıkları kampanya ile Değirmendere Beyaz Optik, dünyaca ünlü güneş gözlük markalarından olan Toptan, Osse, Havk, Mustang, Exses, keepout,  Aırforce, Flotf, Eksprit, Rapsodi,  Elegance güneş gözlüklerinde kampanya başlatarak 250 liraya indirdiklerini açıkladı. Kampanya 20 Şubat tarihinde sona erecek.

Kampanya 20 Şubat’a kadar devam edecek

14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattıkları kampanya hakkında bilgi veren  Değirmendere Beyaz Optik işletmecisi Nilgün Cansever Olgun kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “ Değirmendere Beyaz Optik olarak hastalarımıza tüm özel günlerde yapacağımız kampanyalar ile sürprizler yapmayı planladık. Yılbaşı özel çekilişimizde 3 hastamıza kendi beğendikleri güneş gözlüklerini hediye etmiştik. Şimdide 14 Şubat Sevgililer Gününe özel çok güzle bir kampanya başlattık. Dünyaca ünlü güneş gözlük markalarından Toptan, Osse, Havk, Mustang, Exses, keepout,  Aırforce, Flotf, Eksprit, Rapsodi,  Elegance marka yeni sezon gözlüklerimizi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel  tek fiyat 250 lira olarak belirledik.  Kampanyamız 12 Şubat tarihinde başladı ve 20 Şubat tarihinde sona erecek. Sevgililer gününde sevgilisine ya da eşine güzel bir sürpriz yapmayı düşünen çiftlerin bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —