SEDAŞ’ın “Kapak Olsun” Projesine Paydaşlarından da Büyük Destek Var

SEDAŞ’ın “Kapak Olsun” Projesine Paydaşlarından da Büyük Destek Var

SEDAŞ, engelli bireyler için engelleri aşmak, çevre bilinci ve duyarlılığı yaratarak plastik kapakların geri dönüşümü ile topluma ve çevreye fayda sağlamak amaçlı sosyal sorumluluk projesini, “SEDAŞ Gönüllüleri”nin çabaları ve katkıları ile tüm hızıyla sürdürüyor. SEDAŞ, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği yaparken, proje sadece SEDAŞ Gönüllüleri ile değil vatandaş ve esnafın da katkı sağlaması ile daha da çok gelişerek devam ediyor.

BİR KAPAK BİR KAPAK DAHA…

SEDAŞ’ın projesi medya ve basın organlarında da yer aldıktan sonra SEDAŞ’a telefonlarla, tebrik ve teşekkür mesajları ileten, topladıkları kapakları gönderen ve bizzat kapakları getirip teslim ederek, proje kampanyasına destek verenler de oluyor. Bunlardan biri de Adapazarı İlçesi, Tuzla Mahallesinde oturan ancak biriktirdikleri kapakları nereye teslim edecekleri konusunda tereddüt yaşayan Merve Çetin, Sedat ve Emine Buruşoğlu aileleri. Onlarda SEDAŞ’ı arayarak SEDAŞ Gönüllülerine kapakları “sizlere güveniyoruz” diyerek teslim ettiler. Kapakları teslim eden aileler, “Bu kampanyayı çok sevdik. Çok da anlamlı buluyoruz. SEDAŞ’ın bu projeyi başlatması ve sürdürmesi çok güzel. ‘Bir kapak, bir kapak daha’ diyerek, toplumumuzdaki engellilerimize tekerlekli sandalye olsun diye topladığımız kapakları SEDAŞ Gönüllülerine yollamaya devam edeceğiz” dediler.

 “SEDAŞ TANIDIĞIMIZ VE GÜVENDİĞİMİZ ŞİRKET”

 İzmit Başiskele İpek Kafe kendilerinin uzun süredir işletmelerinde müşterilerinin su şişelerine ait biriktirdikleri kapakları, SEDAŞ’ın şirket merkezinde SEDAŞ Gönüllülerine teslim etti. İpek Kafe adına Turgay Timuş ve Nimet Beşikçi kapakları teslim ederken, “SEDAŞ çok uzun yıllardır tanıdığımız, bildiğimiz ve güvendiğimiz bir şirket. Topladığımız bu kapakların emin güvenilir bir kurum tarafından alınması ve amacına ulaşmasını istedik. Umarız bir engelli vatandaşımıza SEDAŞ’ın bu projesi sayesinde biz de destek olacağız. SEDAŞ’a bu anlamda teşekkür ederiz.” dediler.

 SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİ TEŞEKKÜR EDİYOR

 SEDAŞ Gönüllüleri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği kapsamında yapılan kampanyaya verilen güzel destekleri görmekten, bu konudaki gönüllü yardımlaşma ve işbirliğinden mutluluk duyduklarını, onlar da verilen emek sonucu biriktirilen kapaklarla yapılan gönüllü desteklere teşekkür ettiklerini ve iyilik için yapılan tüm çabaları takdir ettiklerini belirttiler.

 

 

 



Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Çınarlık Meydanında ağaç dalı kırılarak insanların üstüne devrildi CAN PAZARI YAŞANDI

Büyükşehir’in tohum projesi meyvelerini verdi, verim rekor kırdı TARIMDA VERİMLİLİK BÜYÜKŞEHİR’LE ARTIYOR

Türk Harb İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer, “BEKLEDİĞİMİZ TEKLİF GELENE KADAR DİRENMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

GÖLCÜK'TE SANATLA BÜYÜYEN NESİLLER BİR ARAYA GELİYOR

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti HİDAYET BAKIRLI VEFAT ETTİ

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

Büyükşehir’e anlamlı plaket

Gölcük Musiki Derneği'nden eşsiz bir müzik akşamı

Temel, “Pazarcı esnafı olarak daha güzel ortamlarda hizmet vermek istiyoruz”

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ POLİKLİNİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Başiskele’nin Minik İzcileri Doğayla Buluştu

Başiskele’de Dağ Koşusu Heyecanı Yaşandı

Büyükakın, İzmitli Avrupa Şampiyonu Kuzey Tunçelli’yi tebrik etti

Kocaeli Büyükşehir’den sahillere sağlık kalkanı; NAKİL AMBULANS EKİPLERİ SAHİLLERDE NÖBETTE

GÖLCÜK'TE SANATLA BÜYÜYEN NESİLLER BİR ARAYA GELİYOR

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Törenle Kutlandı

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy “YÜKSEK ZAMLI EMLAK VERGİSİ KABUL EDİLEMEZ”

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Enes Ergüler, “YEŞİL VATAN YANARSA, SADECE AĞAÇLAR DEĞİL, GELECEĞİMİZ DE YANAR!”

Türk Kızılayı Gölcük Şube başkanı Orhan Barış, “ANITPARK’TA 1000 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTIK”

Derince Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Özhan İmre “BAKANLIĞI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTIK”

Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları rüzgârı esti

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde İlaç Yönetimi Eğitimi Verildi

Diş Hekimi Gamze Manav, dan önemli bilgiler “DİŞ TAŞI CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR DURUMDUR”

Trafik ve çevre ihlallerine ceza

Ormanya ve Kuzuyayla’da doğayla iç içe yaz programı başlıyor; KOCAELİ’DE DOĞAYI KEŞFETME ZAMANI

Karamürsel’de otogar, mezbaha, futbol sahası, salon ve sokak yapımına yerinde inceleme

Yükleniyor