Tarih: 21.10.2022 13:27

Sefa Kuyumculuk Sahibi Hakan Yaşar Ulutan TOBB DELEGESİ SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Sefa Kuyumculuk Sahibi Hakan Yaşar Ulutan

 TOBB DELEGESİ SEÇİLDİ

İlçemizde 1979 yılından bu yana kuyumculuk sektöründe hizmet veren merhum Süleyman Ulutan’dan bayrağı teslim alan Sefa Kuyumculuk’un sahibi Hakan Yaşar Ulutan  Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi oldu.

Gölcük’ten önemli 3 isim

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil/Yedek, Disiplin Kurulu Asil/Yedek ve TOBB Genel Kurul Delegeliği Asil/Yedek seçimleri 15 Ekim 2022 Cumartesi günü tamamlandı. Bu yıl KOTO’nun meclis üyeliğinde Gölcük’ten de önemli isimler yer aldı. İlçemizin tanınım İş İnsanlarından olan Sefa Kuyumculuk’un sahibi  Hakan Yaşar Ulutan  Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyesi olurken ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi oldu. Kocaeli Ticaret Odası’nda ayrıca Gölcük’ten Büyükbudak Sigorta’nın sahibi  Mustafa Büyükbudak ve Yıldız AVM’nin sahibi Mevlüt Yıldız’da Meclis üyesi oldu.

Ulutan, “Elimizden gelenin fazlasına gayret edip çalışmaya devam edeceğiz”

Sefa Kuyumculuk’un sahibi Hakan Yaşar Ulutan KOTO Meclis Üyeliği ve TOBB Delegesi olması konusunda yaptığı açıklamada “Kocaeli Ticaret Odası’nda benim ikinci dönemim. Geçen dönem elimden geldiği kadar hem sektörüm adına hem Gölcük ticari hayatına nasıl faydalı olurum adına çalışmalar yaptık. Fakat pandemi dönemi önümüzde büyük bir engel oldu. Bu ikinci hizmet dönemimde daha kaydadeğer işler yapmayı hedefliyoruz. KOTO, esnafımıza maddi ve manevi anlamda bu sıkıntılı süreçlerin sonunda daha fazla nasıl katkıda bulunur konusunda yoğunlaşarak daha fazla destek olmak adına neler yapılabilir, insanların yükleri nasıl hafifletilebilinir konusunda elimizden gelenin fazlasına gayret edip çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Başkanımız Necmi Bulut’a başarılarının devamını diliyorum ” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —