Tarih: 07.04.2022 13:15

Şehidimiz Mustafa Yavaş’ın ismi Hisareyn’de yaşatılacak SEZER, ‘ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Şehidimiz Mustafa Yavaş’ın ismi Hisareyn’de yaşatılacak

SEZER, ‘ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

 Kahraman Şehidimiz Mustafa Yavaş’ın ismi, Hisareyn’de tamamlanan parkta yaşayacak. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Aziz Şehitlerimizin isimlerini Gölcük’te yaşatmaya devam ediyor. 15 Nisan Cuma günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan törenle parka Şehidimizin ismi verilecek.

Karar Belediye Meclis toplantısında oybirliği ile alınmıştı

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Şehitlerimizin adını Gölcük’te yaşatmaya devam ediyor. Başkan Sezer, ‘Hakkari Yüksekova’da hain teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan, 21 gün sonra, tedavi gördüğü hastanede, 02.12.2015 tarihinde 42 yaşında şehit olan, Kahraman Özel Harekat Polisi Gölcüklü Hemşehrimiz Mustafa Yavaş’ın ismi, Gölcük Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle aldığımız kararla; kabrinin de olduğu Hisareyn Gündüzalp Caddesi, Karagül Sokak’taki parkta yaşayacak.’

Törene Şehidimizin ailesi katılım sağlayacak

Sezer, son olarak, ‘15 Nisan Cuma Günü, saat 15:00’de, Aziz Şehidimizin muhterem ailesi ve silah arkadaşlarının da katılacağı törenle, parkın resmî açılışını yapacağız. Bu vesileyle; vatan ve mukaddesatımız uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —