Tarih: 18.01.2021 10:54

Şehidimizin adını alan çocuk parkının zeminine BAKIM YAPILMASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde bulunan bazı çocuk alanlarının zeminleri çocukların oyun oynamaları açısından uygun değil. Özellikle küçük çocuk sahibi olan aileler parkın zemininin uygun hale getirilmesini istiyor.

İlçemizde Kavaklı Sahilinde bulunan Şehit Oktay Gümüş Parkı’nın zemini de bu duruma örnek. Parkın zemini özellikle yağışlı hava sonrasında oldukça sıkıntılı oluyor. Çocukların oyun parklarında en çok sevdikleri oyun grubu olan salıncakların zemininde ise su birikintilerinin oluşması aileleri çocuklarını parka getirme konusunda ikilemde bırakıyor.

Aileler isteklerini dile getirdi

Gölcük’te bazı çocuk parkları küçük çocukların oyun oynamaları açısından uygun değil. Bu durum aileleri çocuklarını parka getirme konusunda tereddütte bırakıyor. Özellikle yağışlı günler sonrasında salıncakların parkın zemininde biriken su birikintileri çocukları oldukça zor durumda bırakıyor. Aileler yetkililerden çocuk parkları zeminlerinin uygun duruma getirilmesini istediklerini belirtti. Aileler ayrıca çocukların vazgeçilmez alanlarından biri olan parkların zemininin kauçuk olmasını istiyor. Aileler, “Gölcük’te bazı park alanlarının zemini tam istediğimiz gibi. Mesela zeminleri kauçuk olan parklar çocuklara uygun alanlar. Ama Şehit Oktay Gümüş Parkının zemini oyun oynamaya uygun değil. Yağmur yağdığında parkın zemininde su birikintileri oluşuyor. Yetkililer bu türlü park alanlarının zeminlerini uygun hale getirmeli” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —