Tarih: 21.06.2020 11:44

Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidi artık ışıl ışıl

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda bakımı yapılan ve yeni bir görünümü kavuşan Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidi monte edilen yeni aydınlatma direkleri ile de artık ışıl ışıl oldu.

Yeni aydınlatmalar eklendi

Değirmendere D130 Karayolu Cumhuriyet Sitesi Mevkii’nde bulunan ve uzun zamandır bakım yapılması beklenen Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidi geçtiğimiz haftalarda Gölcük Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından bakıma alınmış hem üst geçidin ömrü uzatılmış hem de  yeni bir görünüme kavuşturulmuştu. Yapılan bakım onarım çalışmasını ardından üst geçide yapılan ek aydınlatmalar ile üst geçir eskisine göre daha aydınlık bir görünüme kavuştu.

Değirmenderelilerden teşekkür

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda bakım, onarım, boya çalışması ile yeni bir görünüme kavuşan Şehit Bnb. Deniz Akdeniz Üstgeçidi’ne eklenen yeni aydınlat direkleri ile daha aydınlık bir görünüme kavuşturdukları için teşekkür eden Değirmendereliler, “ uzun zamandır üst geçidimize bakım yapılmasını bekliyorduk. Geçtiğimiz haftalarda bu isteğimizi yerine getiren ve üst geçidimizi yenileyen ve üstüne yeni aydınlatma direkleri ile daha aydınlık bir görünüme kavuşturan Gölcük Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —