Tarih: 20.09.2022 10:18

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidi her geçen gün daha da çürüyor ACİLEN ÖNLEM ALINMALI

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidi her geçen gün daha da çürüyor

ACİLEN ÖNLEM ALINMALI

İlçemize bağlı Değirmendere D-130 karayolu üzerinde bulunan ve şehidimiz Deniz Akdeniz Üstgeçidi oluşan hasarlar nedeniyle bakıma alınmış ve yenilenmişti. Aradan geçen zaman içinde yeniden paslanmaya başlayan üst geçide acilen önlem alınmalı.

Paslanmalar ve çürümeler var

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl üstgeçitlere yapılan bakımlar kapsamında Değirmendere Cumhuriyet Sitesi Mevkii’nde bulunan ve Şehit Bnb. Şehit Akdeniz Üstgeçidi’de bakımdan geçmiş ve yeni bir görünüme kavuşmuştu. Aradan geçen zaman içerisinde üstgeçidin bazı noktaları yeniden paslanmaya başlamıştı. Her geçen gün bölge bölge paslanan ve çürümeler meydana gelen üst geçit için vatandaşlar acilen önlem alınması gerektiğini ifade ettiler. Şehidimizin adını taşıyan üstgeçidin daha da kötü olmadan önlem alınması gerektiğini ifade eden vatandaşlar yetkililere seslendiler.

“Üst geçidimizin bu şekilde olması bizleri üzüyor”

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “ Şehidimizin adını taşıyan Şehit Bnb. Şehit Akdeniz Üstgeçidi bizlere emanet ve onu iyi korumamız gerekiyor. Bu üstgeçidin yıllar bakım yapılmasını istedik ve geçtiğimiz yıl çok güzel bir bakım yapıldı. Aradan geçen zaman içinde üst geçidin bazı noktalarında yeniden paslanmalar meydana geldi ve her geçen gün daha da artıyor.Üst geçidimizin bu şekilde olması bizleri üzüyor. Bu nedenle üstgeçidin daha da paslanmadan önlem alınmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —