Tarih: 14.03.2023 10:31

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidine bakım yapılmalı

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidine bakım yapılmalı

 İlçemize bağlı Değirmendere D-130 karayolu üzerinde bulunan ve şehidimiz Deniz Akdeniz Üstgeçidi geçtiğimiz yıl bakımdan geçmişti. Aradan geçen zaman içinde yeniden paslanmaya başlayan üst geçit için acil önlem alınmalı.

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl üstgeçitlere yapılan bakımlar kapsamında Değirmendere Cumhuriyet Sitesi Mevkii’nde bulunan ve Şehit Bnb. Şehit Akdeniz Üstgeçidi de bakımdan geçmiş ve yeni bir görünüme kavuşmuştu. Aradan geçen zaman içerisinde üstgeçidin bazı noktaları yeniden paslanmaya başlaması gözlerden kaçmazken, vatandaşlar şehidimizin adını taşıyan üstgeçidin daha da kötü olmadan önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

“Paslı alanlar boyanmalı’

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Şehidimizin adını taşıyan Şehit Bnb. Şehit Akdeniz Üstgeçidi bizlere emanet ve onu iyi korumamız gerekiyor. Bu üstgeçidin yıllar bakım yapılmasını istedik ve geçtiğimiz yıl çok güzel bir bakım yapıldı. Aradan geçen zaman içinde üst geçidin bazı noktalarında yeniden paslanmalar olması bizleri üzdü. Üstgeçidin daha da paslanmadan önlem alınmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —