Tarih: 08.02.2024 14:12

ŞEHİT MURAT İLERİGELEN ÜST GEÇİTİ’NE ÖNLEM ALINMALI

Facebook Twitter Linked-in

D-130 karayolu üzeri Donanma ve Mobil mevkiinin arasında bulunan Şehit Murat İlerigelen Üst Geçidi’nin zemini, vatandaşlar için zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar üst geçide acil önlem alınmasını istediler.

Vatandaşları zor durumda bırakıyor

Geçtiğimiz yıllarda yapılan ve D-130 karayolu üzeri Donanma ve Mobil mevkiinin arasında bulunanŞehit Murat İlerigelen Üst Geçiti’ndeki zemin, yağmurlu havalarda kayganlaşarak, vatandaşları zor durumda bırakmaya yaşamasına neden oluyor. Yağışlı havalarda üst geçidi kullanan birçok vatandaş merdivenlerde ve üst geçit kısmında kayarak düşme tehlikesi yaşadıklarını ifade ederek üst geçidin zeminin kauçuk kaplanmasını istediklerini ifade ettiler.

Zeminin Kauçukla Kaplanması İsteniyor

Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolun karşısına geçmeyi sağlayan Şehit Murat İlerigelen Üst Geçidinin zeminin düzeltilmesini istediklerini ifade eden vatandaşlar, yağmur yağdıktan sonra su birikintilerinin yaşandığı üst geçitte şu anda da zemin sorunu yaşanıyor. Üst geçidi kullanan bazı vatandaşlar, özellikle yağışlı havalarda merdivenlerin ve üst geçit kısmının kaygan olduğunu ifade ederek, zeminin kauçukla kaplanmasını ve olası kazaların önüne geçilmesini istediklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —