Tarih: 23.05.2023 14:01

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zeminine ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zeminine

ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Gölcük D-130 Karayolu üzerinde bulunan Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zeminin özellikle yağmurlu havalarda aşırı kaygan olduğunu ve bu nedenle tehlikeli olduğunu ifade eden vatandaşlar üstgeçidin zeminine önlem alınmasını istediler.

Yağmurlu havalarda tehlikeli oluyor

Vatandaşların güvenli bir şekilde yoldan karşıya geçmelerine olanak sağlayan üste geçitler ilçemizde D-130 Karayolu üzerinde oldukça fazla bulunuyor. Bu üst geçitlerinden biri olan Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zemininde kauçuk zemini olmaması nedeniyle vatandaşlar özellikle yağmurlu havalarda çok kaygan olduğunu ve merdivenlerde ve üst geçitte kayarak düşme tehlikesi yaşadıklarını ifade ettiler. Vatandaşlar üst geçidin zeminin uygun bir şekilde kaplanarak güvenli hale gelmesini istediklerini dile getirdiler.

Zemini uygun hale getirilmeli

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi bizim güvenli bir şekilde yoldan karşıya geçmemizi sağlarken zemini nedeniyle pek güvenli olamıyor. Özellikle yağmurlu havalarda aşırı kaygan olduğu için üst geçitte yürümek bazen imkansız oluyor. Merdivenleri de üst geçidin üst kısmı da hiç güvenli değil. Bu nedenle üst geçidimizin zeminin güvenli hale gelmesini istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —