Tarih: 08.12.2022 13:33

Şehit Oktay Gümüş Parkı’na kauçuk zemin isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Oktay Gümüş Parkı’na kauçuk zemin isteniyor

İlçemizde bulunan bazı çocuk alanlarının zeminleri çocukların oyun oynamaları açısından uygun değil. Özellikle küçük çocuk sahibi olan aileler parkın zemininin uygun hale getirilmesini istiyor.

İlçemizde Kavaklı Sahilinde bulunan Şehit Oktay Gümüş Parkı’nın zemini özellikle yağışlı hava sonrasında oldukça sıkıntılı oluyor. Çocukların oyun parklarında en çok sevdikleri oyun grubu olan salıncakların zemininde ise su birikintilerinin oluşması aileleri çocuklarını parka getirme konusunda ikilemde bırakıyor.

Aileler isteklerini belirtti

Gölcük’te bazı çocuk parkları küçük çocukların oyun oynamaları açısından uygun değil. Bu durum aileleri çocuklarını parka getirme konusunda tereddütte bırakıyor. Özellikle yağışlı günler sonrasında salıncakların parkın zemininde biriken su birikintileri çocukları oldukça zor durumda bırakıyor. Aileler yetkililerden çocuk parkları zeminlerinin uygun duruma getirilmesini istediklerini belirtti. Aileler ayrıca çocukların vazgeçilmez alanlarından biri olan parkların zemininin kauçuk olmasını istiyor. Bazı Aileler, ‘İlçemizde bazı park alanlarının zemini kauçuk zemin olduğu için çocuklarımız o parklarda güvenle oynuyor. Fakat bu şekilde olan zeminlerde aklımız çocuklarımızda kalıyor. Yağmur yağdığında parkın zemininde su birikintileri oluşuyor. Yetkililer bu türlü park alanlarının zeminlerini uygun hale getirmeli’ diyerek isteklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —