Tarih: 14.01.2020 13:53

Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın ADI ÜST GEÇİTTE YAŞAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın

ADI ÜST GEÇİTTE YAŞAYACAK

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 Harekâtı’nda keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak’ın ismi Gölcük Dörtyol Mevkii’nde bulunan üst geçide verildi. Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı’nda gündem maddesi olan ve oy birliğiyle kabul edilen karar sonrasında geçtiğimiz günlerde de üst geçide tabela asıldı. 

Belediye Meclis Toplantısında oy birliğiyle kabul edilmişti

2019 yılının son aylarında Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 Harekâtı’nda keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak’ın cenazesi 29 Ekim Salı Günü yoğun bir katılımla İhsaniye Hicret Camii’nden kaldırılarak Şehitler Mezarlığı’na defnedilmişti. Geçtiğimiz Aralık Ayında gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı’nda gündem maddelerinden biri olan Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın ismini yaşatmak adına ismini Gölcük Dörtyol mevkiinde bulunan üst geçide verilme kararı meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edilmişti. Çıkan kararın ardından Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın isminin yaşatılacağı tabela geçtiğimiz hafta yetkililer tarafından asıldı.

Alınan karar Gölcüklüleri memnun etti

Şehidimizin isminin ilçemizde yaşatılacak olması başta şehidimizin ailesini ve Gölcüklüleri oldukça memnun ederken, vatandaşlar bu kararı alan yetkililere teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —