Tarih: 09.05.2024 15:33

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidi’nde paslanmalar her geçen gün büyüyor GEÇ KALINMADAN ÖNLEM ALINMALI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere D-130 karayolu üzerinde bulunan ve şehidimiz Şehit Bnb. Deniz Akdeniz’in ismini taşıyan üst geçitte oluşan paslanmalar gün geçtikçe büyüyor. Gün içerisinde yoğun bir şekilde kullanılan  üst geçit için vatandaşlar acilen önlem alınması gerektiğini ifade ettiler. 

Vatandaşlar yetkililere seslendiler 

Değirmendere Cumhuriyet Sitesi Mevkii’nde bulunan ve Şehit Bnb. Şehit Akdeniz Üstgeçidi geçtiğimiz yıllarda bir takım bakımdan geçmiş ve güzel bir görünüme kavuşmuştu. Aradan geçen zaman içerisinde üstgeçidin bazı noktalarında yeniden paslanmalar oluşmaya başlaması gözlerden kaçmıyor. Her geçen gün bölge bölge paslanmaların ve çürümelerin devam ettiği üst geçit için vatandaşlar acilen önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.  Şehidimizin adını taşıyan üstgeçidin daha da kötü olmadan önlem alınması gerektiğini ifade eden vatandaşlar yetkililere seslendiler. 

Merdivenlerinin ve üstünün kapatılması isteniyor

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “ Şehidimizin adını taşıyan Şehit Bnb. Şehit Akdeniz Üstgeçidi bizlere emanet ve onu iyi korumamız gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan bakımın ardından üstgeçidin birçok noktasında yeniden paslanmalar ve çürümeler oluşmaya başladı. bizler istiyoruz ki bu hasarlar daha da büyümeden önlem alınsın ve gerekli bakımlar yapılsın. Birde üst geçidimizin ve merdivenlerinin üst kısımları kapatılırsa hem üst geçidi korur hem de bizler özellikle yağmurlu havalarda üst geçidi daha rahat kullanabiliriz. Bu nedenle yetkililerden bu iki isteğimizi göz ardı etmemelerini istiyoruz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —