Tarih: 06.02.2022 12:31

Şehnaz Demirbüken evliliğe ilk adımını attı

Facebook Twitter Linked-in

Şehnaz Demirbüken evliliğe ilk adımını attı

Körfez’in tanınmış ailelerinden olan; Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ikamet eden, çevreleri tarafından oldukça çok sevilen Körfez’in saygın ailelerinden olan Demirbüken Ailesi’nden Ayfer-Akif Demirbüken Çifti’nin çalışkan ve mütevazi kızları Şehnaz Demirbüken;  düzenlenen aile içi programla; nişanlandı.

Nişan yüzüklerini ‘Mutluluk’ dileyerek taktılar

Aslen Eskişehir nüfusuna kayıtlı olan, İzmit’te öğretmenlik yapan Volkan Sarı ile nişanlanan Şehnaz  Demirbüken’nin mutluluğu yüzüne yansıdı. Şehnaz ile Volkan’ın nişan yüzüklerini, aile büyükleri, ‘Mutluluk’ dileyerek birlikte taktılar. Evlilik yolunda ilk adım olan nişan merasimi; Körfez’de ki özel bir mekanda, aile ortamında gerçekleştirildi. Bu güzel ve özel güne katılarak; Şehnaz ile Volkan’nın mutluluğuna ortak olan aile yakınları, bu güzel günün tadını çıkardılar. Nişan yüzüklerinden sonra doyasıya dans ettiler; oyun oynadılar; halay çektiler.

Dostları ve sevenlerine teşekkür ettiler

 Şehnaz ile Volkan ise gelen misafirlerle yakından ilgilendiler; mutluluklarını gelen misafirlerle paylaştılar. Şahnaz ile Volkan çifti bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ettiklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —