Tarih: 05.10.2022 11:05

Sena ve Oğuz Çifti mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdı ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Facebook Twitter Linked-in

Sena ve Oğuz Çifti mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdı

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Gölcük’ün tanınmış ailelerinden Arzu ve Erol Burnaz Çiftinin güzeller güzel kızları Sena Burnaz ile Ayşe Divarcıoğlu ve Merhum Yaşar Kaya Ertem’in yakışıklı oğulları Oğuz Ertem Karamürsel Altın Kemer Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile ömür boyu mutluluk için “Evet” dediler.

Ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dediler

Uzun yıllardır süren birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Sena ve Oğuz çifti Karamürsel Altın Kemer Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren genç çift ilk olarak nikah ahdi gerçekleşti. Nikah törenin ardından ilk danslarını gerçekleştiren genç çifte daha sonrasında davetlilerde eşlik etti.

Gölcük AK Parti Genç Çiftin mutluluğuna ortak oldu

Sena ve Oğuz çiftinin düğün törenine Ak Parti İlçe başkanı Çetin Seymen , Kadın Kolları Başkanı Sayime yelken , Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ve ilçe yöneticileri katılarak genç çifti tebrik ettiler. AK Parti Yüzbaşılar İlçe Yöneticisi olan Arzu Burnaz bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

Zeybek oyunu düğüne damga vurdu

Takı merasiminin ardından eğlenceye geçen genç çift ve davetliler gönüllerince eğlenirken, düğün töreninde Damat Oğuz Ertem’in arkadaşlarıyla sergiledikleri Zeybek oyunu ve ardından genç çiftin zeybek oyunu davetlilerden yoğun alkış aldı. Genç Çiftin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi. 

Ömür boyu mutluluklar

Düğün boyunca sahnenin bir an boş durmadığı düğün merasiminde genç çift ve davetliler gönüllerince eğlenerek Sena ve Oğuz çiftini yalnız bırakmadılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince elenen davetliler genç çifti ömür boyu mutlu olmaları için tebrik ettiler. Bizde Gazetemiz adına genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —