Tarih: 07.02.2024 09:58

Serkan Garipoğlu İlçe Seçim Kurulu’na dilekçesini verdi ‘GÖLCÜK GENÇLİK HAREKETİ İLE ŞAHLANACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Serkan Garipoğlu İlçe Seçim Kurulu’na dilekçesini verdi

‘GÖLCÜK GENÇLİK HAREKETİ İLE ŞAHLANACAK’

31 Mart Yerel Seçimleri için Gölcük’te ilk Belediye Başkan Adaylığını Bağımsız olarak açıklayan, Gençlerin Ağabeyi Serkan Garipoğlu, geçtiğimiz gün İlçe Seçim Kurulu’na dilekçesini vererek başvurusunu yaptı.

‘Şimdi daha çok çalışma zamanı’

Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, İlçe seçim Kurulu’na dilekçesini vererek resmi başvurusunu yaptı. Serkan Garipoğlu, İlçe Seçim Kurulu’na yoğun bir kalabalık eşliğinde gelerek başvuru işlemlerini tamamladı.  Garipoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Gençlik Hareketimizin hayırlı olmasını diliyorum. Gölcük’ümüz için şimdi daha çok çalışma zamanı’ dedi.

Hayal edilen Gölcük’ü hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz’

İlçe Seçim Kurulu’na başvuru dilekçesini veren Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, şunları söyledi: ‘31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi İçin Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adaylığımın Resmi Başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Gençlik hareketimizin hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım. Hayal edilen Gölcük’ü hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz. Gölcük Allah’ın izniyle Gençlik Hareketi ile şahlanacak’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —