Tarih: 25.12.2018 15:31

Servet Ormancıoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

Servet Ormancıoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Gölcük’ün en köklü ailelerinden Ormancıoğlu ailesinden, Siretiyeli Hasan Ormancıoğlu’nun eşi ve 3 çocuk annesi Servet Ormancıoğlu (72), bir süredir verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hakkın rahmetine kavuştu. Anne Ormancıoğlu’nun cenaze namazı dün öğle namazına müteakiben Tevfik Hoca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Siretiye Köyü Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Siretiye köyü mezarlığına defnedildi

Gölcük dün bir çınarını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. İlçemizin en köklü ailelerinden Ormancıoğlu ailesinden Hasan Ormancıoğlu’nun eşi ve 3 çocuk annesi Servet Ormancıoğlu (72), bir süredir verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hakkın rahmetine kavuştu. Anne Ormancıoğlu’nun cenaze namazı dün öğle namazına müteakiben Tevfik Hoca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Siretiye Köyü Mezarlığı’nda son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı

Cenazeye katılım yüksek oldu

AK Parti Gölcük  Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ve Nusret Ormancıoğlu’nun anneleri, Gölcük Gençlik Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Süleyman Ceyhan ve Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Personeli Ahmet Ceyhan’ın Halası, Gölcük Belediyesi Elektrik İşleri Müdürü Mehmet Nuri Bariş’ın Teyzesi, Gölcük TEK Eski Müdürü Mustafa Barış’ın Baldızı, Eski Müftü Kamil Ceyhan ve Ömer Ceyhan’ın kardeşleri, Siretiye Köyü Sakinlerinden Hasan Ormancıoğlu’nun eşi Servet Ormancıoğlu’nun cenazesine katılım da çok yüksek oldu.

Ormancıoğlu ailesinin dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Anne Ormancıoğlu’nun cenaze namazı kılındığı Tevfik Hoca Camii yine tarihi günlerinden birisini yaşadı. Şiddetli yağan sağanak yağmur altında taziyeleri kabul eden çocukları ve yakınlarını, bu acılı günlerinde Ormancıoğlu, Ceyhan ve Barış ailelerini dostları yalnız bırakmadı. Cenaze Namazına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ile AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi yöneticileri ile çok sayıda siyasetçi, sporcu, bazı muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnaflardan oluşan çok kabalık bir grup katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —