Tarih: 14.02.2022 13:39

Sevgililer Günü fırsatını kaçırmadılar 4 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Sevgililer Günü fırsatını kaçırmadılar

4 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

14 Şubat Sevgililer Günü Gölcük’te oldukça renkli ve güzel geçti. Sevgi ve aşkların birbirlerine sonsuz olan çiftler bu anlamlı günü en güzel şekilde değerlendirdi. İlçemizde evlilik tarihlerini 14 Şubat’a denk getiren 4 çift, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda hayatlarını birleştirdi.  14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen çiftler mutlu bir ömür için birbirlerine ‘Evet’ dediler.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih ettiler

İlçemizde bir ömür boyu beraberlik için evlenmeyi düşünen 4 çiftimiz nikah tarihlerini daha anlamlı kılmak için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih ettiler. Gölcük Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre ilçemizde bulunan 4 çift nikah tarihlerini daha da anlamlı kılmak için 14 Şubat Sevgililer Günü’nün tercih ederek nikah masasına oturdular.

“Nikah tarihimizi daha da anlamlı kılmak istedik”

Gölcük Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre ilçemizde ikamet eden  Aslı &Volkan Çelik, Gamze & Ramazan Bozkurt ve 2 çiftimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah masasına oturarak bir ömür boyu mutluluk için “Evet” dediler. Nikah tarihlerini daha da anlamlı kılmak için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih ettiklerini ifade eden Çelik ve Bozkurt çiftleri yaptıkları açıklamada, “ Bizler bir ömür boyu birlikte olmak için bir yola çıktık ve nikah tarihimizi daha da anlamlı kılmak için nikah tarihimizi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne getirmek istedik. Nikahımız bugün kıyıldı ama düğünümüz ileri bir tarihte dost ve akrabalarımızla birlikte düzenleyeceğimiz düğün töreni ile hayatlarımızı birleştireceğiz. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan dostlarımıza teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —