Tarih: 18.10.2022 11:15

Sevim ve Olcay Çifti muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi DÜĞÜNE SİYASİ VE BÜROKRASİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Sevim ve Olcay Çifti muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi

DÜĞÜNE SİYASİ VE BÜROKRASİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI

Sezgin ve Tetik Ailesinin biricik evlatları hayatlarını birleştirdi. Sevim ve Olcay çifti mutlu birlikteliklerini muhteşem düğün töreni ile taçlandırdı.Bu muhteşem düğüne Siyasi ve Bürokrasi’nin önemli isimleri katılım sağladı.

Gölcük’ün sevilen ve değerli ailelerinden Yaşar ve Reyhan Sezgin’in güzeller güzeli kızları Sevim Sezgin ile Fikret ve Songül Tetik Çiftinin yakışıklı oğulları Olcay Tetik mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırarak, Mutlu bir Ömre ‘Evet’ dediler.

Düğün törenine önemli isimler katılım sağladı

Düğün törenine; Yalova eski Valisi Selim Cebiroğlu, İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, TÜİK Kocaeli bölge başkanı Tahir Olcay, Kocaeli Eski Başsavcısı Mustafa Küçük, Gölcük eski başsavcısı İbrahim Karakaş, İzmir Cumhuriyet Savcısı Muhammed doğramacı, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Hakimi Mesut Erbaş, Kocaeli eski Milletvekili ve Kocaeli Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, Büyük Türkiye Partisi Kocaeli İl Başkanı Banu Sevim, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi doktoru Genel Cerrah Recai Çapoğlu, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Genel Cerrah Ali Çiftçi, Gölcük GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

Muhteşem düğün töreninde muhteşem eğlence

Düğün töreninde kısa bir konuşma yapan Yalova eski Valisi Selim Cabiroğlu, “Öncelikle değerli Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bugün kardeşlerimizin yuva kurma sevincine ortak olmanın sevincini yaşıyoruz. Öncelikle evlilik hayatınızda mutlu bir aile olarak, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlat yetiştirmenizi diliyorum. Düğün töreninde Sevim ve Olcay çifti sevenleri ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Bizde Gazetemiz adına Genç Çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —